Over mij

Goedendag,  ik ben  Simon Astra, en ik werk al langer dan 24 als life coach. Je kan het vak van life coach vertalen naar coaching op het levensgebied.  Mijn doel als life coach is om jou er toe te bewegen meer levensgeluk te ervaren op alle vlakken van je leven. Bij mij als life coach hoef je niet te rekenen op adviezen, maar jij en ik gaan samen opzoek naar de persoon die jij bent van binnen. Wat drijft je waar komt je kracht vandaan. Wat je moet weten is dat jij vaak de antwoorden al zelf hebt. De kunst is om ze te vinden. Dat gebeurd middels verschillende technieken die ik als life coach aan jou aanreik.

Als life coach ben ik ook bezig met het toepassen van verschillende therapieën. We gaan op zoek naar waar je nu in het leen staat en waar wil je eigenlijk naartoe.  Met life coaching maak ik je bewust van je gedachten, je handelingen en je gevoelens. Via een life coach wordt er gezocht naar wie je bent, wat je wilt bereiken en op welke manier je het kan bereiken. Als life coach stimuleer ik je manier van denken zodat je buiten je comfort zone  gaat denken en doen. hierdoor kan je zelf gaan groeien.

Als life coach heb ik ook gemerkt dat mensen die gelukkig zijn en veel succes hebben in hun leven, heel creatief kunnen zijn. met een life coach kun jij net zo succesvol zijn en kunnen we ook jou creativiteit en succes eruit halen. Jij bent dan ook inderdaad in staat  om een succesvolle onderneming te draaien of je eigen business beginnen.  Als life coach ondersteun ik je tijdens dit proces.

Met mijn artikelen wil ik de nieuwsgierigheid wekken om het beste uit jezelf te halen en ik weet zeker dat het zal lukken.